Tervezéstől
a kivitelezésig


Egy álom megvalósítása, megtervezése és annak megvalósítása óriási feladat. Cégünk mindenben segítségére lesz.

ÁLMODUNK

Számunkra egy ház tervezése belülről kezdődik.


2013 év óta foglalkozunk épületekkel. Akkor még belső tervezéssel, kisebb felújítási munkákkal, többnyire alvállalkozókkal dolgoztunk.

Míg mára építészmérnöki tevékenységet folytatunk és megfizethető áron kivitelezhető energiatakarékos, könnyűszerkezetes SIP technológiával készült házakat építünk. A tervezéssel töltött idő nagyban befolyásolta cégünk jövőjét.

Fontos számunkra, hogy egy ház élhető kialakítását, varibilitását folyamatosan nyújtani tudjuk ügyfeleinknek.


További információ
TERVEZÜNK

Könnyűszerkezetes SIP házak kivitelezése akár hitelügyintézéssel


Egy modern technológiával minden könnyebb. Gyors és egyszerű kivitelezés mellett ÉMI/NMÉ által elismert és bevizsgált munkameneteket folyamatosan ellenőrizzük.

A tanúsítványnak köszönhetően a hitelintézetek finanszírozzák az építési vagy vásárlási folyamatot. Független hitel tanácsadónk a lehető legjobb megoldást kínálja Neked és családodnak.

Ne feledd! Te álmodsz, mi megtervezzük és megvalósítjuk!


További információ
MEGVALÓSÍTUNK

Szerkezet- és kulcsrakész épületek SIP technológiával


A kivitelezési fázis minőségét nagyban befolyásolja a tervezési munkafolyamat minősége. Büszkék vagyunk, hogy egy olyan céggel vagyunk kapcsolatban ami maximálisan alkalmazkodott a SIP technológiához.

Versenyképességünket a lehető legnagyobb precizitásnak és a technológiának köszönhető mobillizációnak is köszönhetjük. A számtalan előnnyel kecsegtető SIP házak építését és generálkivitelezését cégünk 100%-kos elégedettség mellett végzi. Típusházainkat úgy terveztük meg, hogy egy élhető és könnyen fenntartható életet biztosítsanak lakóiknak.


Technológia
 

Structural Insulated Panel (SIP) technológiával készült házaink minden költségvetéshez és kívánsághoz megfelelnek

ALAPTERÜKETEK
60 - 250 m2
SZOBÁK
2 - 5
ÁRAK
220.000Ft/m2-től
KIVITELEZÉS
Akár 3 hónap

 

A technológiából adódó számtalan előny mellett épületeinket a legmodernebb szigeteléssel és szeglemezes rácsos tetőszerkezettel építjük szerkezet- vagy kulcsrakész átadással.Energiatakarékos

SIP technológia

Gyors kivitelezés

Környezettudatos
SZÉKHELY

3525 Miskolc, Cserhát u. 7.

E-MAIL

iroda@homeandmoney.hu

TELEFON

+36 (70) 947 1693

HÍVJON MOST